Vervoer van en naar de Kleine Oele

Halen en brengen
We willen graag gasten zonder auto van dienst zijn in hun reis naar de Kleine Oele, en tijdens hun verblijf. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We voorzien in een haal- en brengservice van en naar station en bushalte, voor maximaal 4 personen per rit. We kunnen per rit tevens maximaal 2 fietsen meenemen.

  • Ophalen/wegbrengen stn. Ommen, op afspraak: 10 eur per rit
  • Ophalen/wegbrengen stn. Zwolle op afspraak: 15 eur per rit
  • Ophalen/wegbrengen bushalte op afspraak: gratis

Route met de fiets
Kom je met de trein en fiets je daarna hierheen? Vanaf Zwolle is het een km of 25 fietsen. Vanaf station Ommen is het een rechte route van 17,5 km. In beide gevallen zijn goede fietspaden te volgen.

Met het OV
Neem vanaf station Zwolle bus 301 richting Coevorden/Dedemsvaart. De uitstaphalte Zelhorstweg. Wilt je flexibel blijven qua aankomsttijd en heb je geen al te zware bagage, dan kun je vanaf de Zelhorstweg via de weilanden naar het huisje lopen. Voorzichtig de Zwolseweg oversteken en voorbij autobedrijf Jansen het weiland rechtvooruit doorlopen. Je ziet dan vanzelf het terrein liggen. Het is een meter of 700 meter lopen. Niet helemaal zeker? Bel even voordat u op de bus stapt, dan loopt een van ons met u mee, we gidsen u de goede kant op, of we komen u ophalen met de auto.

Boodschappen
Gedurende de week kun je 2 à 3 x meerijden naar Dedemsvaart, voor boodschappen o.i.d. Je kan ook voor kleine benodigdheden een lijstje meegeven. We nemen die dan zonder meerkosten voor je mee.

Fiest- en wandelroutes
In het huisje liggen fiets- en wandelkaarten voor de omgeving. Je kunt je ook uitleven en zelf routes uitstippelen via onder andere de Fietsrouteplanner of Route.nl (ook wandelroutes).

Speciaal
Voor wandelaars hebben wij speciale arrangementen.