Vervoer

We willen graag gasten zonder auto van dienst zijn in hun reis naar de Kleine Oele, en tijdens hun verblijf. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We voorzien in een haal- en brengservice van en naar station en bushalte, voor maximaal 4 personen per rit. We kunnen per rit tevens max. 2 fietsen meenemen.

  • Ophalen/wegbrengen stn. Ommen, op afspraak: 10 eur per rit
  • Ophalen/wegbrengen stn. Zwolle op afspraak: 15 eur per rit
  • Ophalen/wegbrengen bushalte op afspraak: gratis

Wilt u met de trein en fiets komen, en vanaf het station komen fietsen, dan kan het beste geopteerd worden voor Station Ommen. De rit vanaf Ommen is een rechte route van 17,5 km. Tussen Ommen en Balkbrug geheel voorzien van een goed fietspad.

Zonder fiets kunt u het beste reizen naar Station Zwolle en daar bus 29 richting Coevorden/Dedemsvaart nemen. De halte om uit te stappen is de Zelhorstweg. Wilt u flexibel blijven qua aankomsttijd en heeft u geen al te zware bagage kunt u vanaf de Zelhorstweg naar het huisje lopen. Voorzichtig de Zwolseweg oversteken en voorbij autobedrijf Jansen het weiland rechtvooruit doorlopen. U ziet vanzelf het terrein liggen. Dit is ca 700 meter. Anders even bellen voor u op de bus stapt. Ook kunt u gedurende de week iig 2 a 3 x meerijden naar Dedemsvaart voor boodschappen ed, of voor kleine benodigdheden een lijstje meegeven, dit zonder meerkosten.

In het huisje zijn fiets- en wandelkaarten voor de omgeving aanwezig.
Voor wandelaars hebben wij speciale arrangementen.